Creakippen Atelier

Hand gebreide trui grijs

 
 

▶ vergroten

Hand gebreide trui grijs Hand gebreide trui grijs

 

Hand gebreide trui grijs

 
Artikelnummer: gpk047
Hand gebreide trui van grijs gemêleerd acryl garen met hier en daar een vleug inktblauw met op voor en achterpand een motief met kabels die u ook bovenaan de mouwen terug vindt.Het peutertruitje is gebreid in maatje 74 en is 30 cm breed en vanaf de schouder 35 cm lang.
 
 
 
van €12,50 voor €3,75
gesloten
Dit artikel is goed te combineren met:
Hand gebreide baby slofjes van grijs  gemêleerd acryl garen in een beproefd klassiek modelletje met een koordje als sluiting. De baby slofjes hebben een heel flexibel zooltje van 10 cm.
Afgeprijsd
Artikelnr. bs074
€3,75 €1,10
Hand gebreide baby slofjes van grijs gemêleerd acryl garen in een beproefd klassiek modelletje met een koordje als sluiting. De baby slofjes hebben een heel flexibel zooltje van 10 cm.
details details gesloten
Hand gebreide baby slofjes van grijs  gemêleerd acryl garen met iets inkt blauw in een beproefd klassiek modelletje met een koordje als sluiting. De baby slofjes hebben een heel flexibel zooltje van 10 cm.
Afgeprijsd
Artikelnr. bs075
€3,75 €1,10
Hand gebreide baby slofjes van grijs gemêleerd acryl garen met iets inkt blauw in een beproefd klassiek modelletje met een koordje als sluiting. De baby slofjes hebben een heel flexibel zooltje van 10 cm.
details details gesloten